Bitcoin-prisboblen som aldri sprenger

Bitcoin gjennomgikk den mest betydningsfulle prisendringen på slutten av 2017 da prisen falt på 20 000 dollar. Den gang provoserte det mange spekulasjoner om hvordan Bitcoin Era kommer til å oppføre seg neste gang, og hva som venter den digitale valutaen i de kommende årene.

To år senere presenterer Bitcoin igjen et sterkt potensielt signal . Investorer varmer opp i påvente av at Bitcoin-prisen vil starte en gal prisstigning i overskuelig fremtid. Selv om det ikke er noen måte å bestemme nøyaktig når dette skal skje, utpeker noen av anslagene at Bitcoin lett kan hoppe til prisnivået på 50 000 dollar .

Ups and Downs of Bitcoin

Det er selvfølgelig mye skepsis til det. Selv om Bitcoin kan vise til et enestående prispotensiale, gir det ikke en umiddelbar rett til å være kvalifisert som betalingsmiddel eller å bli akseptert i noe land i verden. Noen anser Bitcoin som et rent spekulativt verktøy, dette er grunnen til at folk som Jim Rogers på lang sikt tror BTC-prisen kommer til å bli til null .

Slike spådommer virker altfor pessimistiske, ettersom historien til Bitcoin viser at den har en tendens til å komme seg selv fra de laveste fallene og deretter sveve enda høyere. Dette er allerede blitt bevitnet i 2020 – med å starte året på et optimistisk nivå på 7000 dollar og raskt gå videre til 10 000 dollar, gikk BTC deretter til lavere grunn på 4 474 dollar under markedsuroen i mars kalt „Black Thursday“, og fortsatt trivdes rundt 9 273 dollar på pressetid.

Boblen som aldri brister

Det er en særegen ting med Bitcoin. Til tross for alle innvendinger fra detractors, gjør det fortsatt faste trinn i systemet og oppnår høyere grunn i strid med alle negative prognostikasjoner. Alle samtaler om den utbruddende boblen har ikke kommet til virkelighet ennå, og tvert imot, Bitcoin viser seg sterkere enn før og får kontinuerlig solid plassering. Med et økende antall nye adoptere er dette cryptocurrency en eiendel mange investorer forholder seg til høye forhåpninger med .

Selv om Bitcoin ikke nødvendigvis tar en lederrolle i fintech-transformasjon av fremtiden, vil den likevel forbli et attraktivt investeringsmiddel så lenge folk tror på fremtiden til desentraliserte penger.

Å være den største cryptocurrency og pioneren i feltet, Bitcoin var den første til å trekke den desentraliserte tilnærmingen inn i mainstream, og i denne tiden er det fortsatt det mest populære valget blant nybegynnere. Ettersom offentlig utdanning om cryptocurrency fortsetter å vokse, er det ganske mulig at spenningen rundt Bitcoin ikke vil visne ut når som helst.