Bitcoin bryter $ 13 000, treffer nytt motstandsnivå takket være PayPal

Bitcoin-entusiaster hadde lyst på denne uken da tokenprisen overgikk $ 13 000, første gang siden juli 2020 og en av tre ganger siden 2017.

Dette nye prisnivået representerer ikke bare et nytt motstandsnivå, men håper at bitcoin veldig godt kan være på sin måte å gjenvinne sitt forrige toppprispunkt. Det skal bemerkes at bitcoinprisen fikk $ 2000 innen en uke, og gikk fra $ 11,300 til $ 13,000.

For å forstå viktigheten av at bitcoin bryter over $ 12.000, bør det bemerkes at bitcoinprisen ikke kunne bryte over dette punktet i over to år. Det faktum at det endelig kan bryte over dette punktet og deretter overgå et annet viktig motstandspunkt er gode nyheter.

Bitcoin on the Rise

De viktigste faktorene som krediteres for økningen i bitcoin-prisen, er nyheten om at PayPal lanserer kryptovaluta-funksjoner for sine 300 millioner brukere. Disse funksjonene vil være tilgjengelige først for brukere i USA og deretter for brukere i andre deler av verden.

PayPal er en av de mektigste økonomiske plattformene i verden, og dens omfavnelse av kryptovaluta vil føre til en ny tilstrømning av brukere, og mange vil naturligvis akkumulere tokens foran dette, og dermed øke prisen.

En annen begivenhet som er spådd å ha en viss effekt på prisen på kryptovaluta de neste ukene, er det amerikanske valget. Max Keizer, programlederen for den populære podcasten The Keizer Report, uttalte at prisen på bitcoin vil øke hvis den demokratiske kandidaten Joe Biden skulle vinne presidentskapet under et nylig intervju.

Årsaken til dette, sier han, er at “en seier for korrupsjon og Deep State, så jeg forventer at Bitcoins pris vil skru seg høyere når folk får panikk og kjøper ukonfiskerbar Bitcoin før Bidens sosialistiske, jackbooted kjeltringer begynner å konfiskere alt i en reprise av Kristallnacht i 1938 . ”

På den annen side uttalte Crypto Blitz, en populær kryptotrader, på Twitter at $ 12.000 til $ 12.300 ville være et godt prispoeng å satse på i tilfelle Biden-seier. Dette viser at eksperter er delte om det mulige resultatet av en Biden presidentseier, da noen mener det vil øke prisen mens andre ikke gjør det.

Historisk sett har imidlertid resultatene av et presidentvalg i USA hatt en effekt på store aktivaklasser, fra krypto til aksjer